Гримайлівська громада
Тернопільська область, Чортківський район

З ДНЕМ ХРЕЩЕННЯ КИЇВСЬКОЇ РУСІ – УКРАЇНИ!

Дата: 15.07.2024 08:00
Кількість переглядів: 53

З днем хрещення Київської Русі – України вас, українці!
З днем Української Державності тебе, Україно!

Сьогодні ми відзначаємо День Української Державності, на превеликий жаль в час великих випробувань. Ще з часів князя Київського Володимира Великого і до сьогодення ми, народ України, творимо історію нашої незалежної держави, відстоюємо наші права, свободу, територію, робимо все, що в наших силах для розвитку і процвітання нашої країни. День Української Державності, який є важливим історичним моментом для нашого народу. У цей день ми відзначаємо річницю хрещення Київської Русі – України, яке стало початком становлення української нації та держави. Хрещення Русі було великим історичним явищем, яке мало значний вплив на розвиток української культури, літератури, освіти, права та науки.

Сьогодні Україна – незалежна, суверенна держава з багатою історією та культурою. Ми маємо гордитися тим, що ми є українцями, і що ми живемо в країні, яка є землею для вільної та незалежної української нації.

День Української Державності – це не лише день відзначення історичної події, але й можливість віддати шану тим українцям, які боронили і боронять незалежність України. Вони жертвують свої життя за те, щоб ми могли жити в вільній і незалежній країні. Вшановуючи їх, ми завжди маємо пам'ятати про значущість державності та обов'язок берегти та розвивати її.

Християнські цінності завжди мають особливе значення для українців. Віра та духовність давали сили нашим предкам у боротьбі за право жити на своїй землі. Християнські традиції стали національними традиціями нашого народу.

З Христом перемагали наші князі, козацтво, стрільці, воїни-повстанці. З Христом українці відродили державність у 1991 році. І з Христом ми виженемо московську нечисть з єдиної Соборної України.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних