A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гримайлівська громада
Тернопільська область, Чортківський район

Тренінги для активістів об’єднаних територіальних громад (Львівська, Тернопільська, Івано-Франківська області) щодо бюджетної грамотності

Дата: 02.11.2017 10:32
Кількість переглядів: 676

 

Тренінги для активістів  об’єднаних територіальних громад  (Львівська, Тернопільська, Івано-Франківська області)  щодо бюджетної грамотності

 

Захід проводитиметься у м. Тернопіль  – 4 листопада,   у м. Львів -  11 листопада.

 

Цільова аудиторія:  активні жителі, громадські активісти, котрі прагнуть впливати на бюджетний процес та мають ідеї для розвитку своїх об’єднаних територіальних громад.

 

Передбачається проведення 2 одноденних тренінгів:

4  листопада - для активістів Тернопільської області,

11 листопада -   для активістів Львівської та Івано-Франківської областей.

 

Формат тренінгу: 1-денний тренінг з використанням міні-лекцій, практичних  групових вправ, технік “мозкового штурму”, "світового кафе" та інтерактивних методик.

 

У рамках тренінгу розглядатимуться питання: бюджетний процес  в ОТГ та можливості впливу громадськості на його формування;бюджет участі: від знань до дій; що таке проект, як його зробити успішним; бюджетні програми, де знайти громадським ініціативам та ОТГ кошти  для розвитку  громади – як в громаді, так і з інших джерел.

 

Для участі в тренінгу учасникам відповідних областей  необхідно надіслати на скриньку cga@lawngo.netінформацію: ПІП учасника; моб. телефон; скринька для зв’язку із учасником; ОТГ, яку представляє учасник.   Контактна особа: Тетяна Яцків, 0974434233.

Захід  проводитиметься: 4 листопада – м. Тернопіль, готель «Глобус» (вул.Степана Будного,18).   11 листопада – м. Львів, готель «Львів» (пр.Чорновола, 7)

Організатори відшкодовують транспортні витрати учасника до місця проведення заходу і в зворотному напрямку за наявності підтверджуючих документів про транспортні витрати. Витрати на пальне авто, перевезення  власним авто не відшкодовуватимуться.

Тренінг проводитимуть  тренери, які  є сертифікованими тренерами Школи бюджетної грамотності для громадських організацій,  - Ірина Гринчишин (ГО «Інститут регіоналістики»), Зоряна Філіповс (ЛОГО «Центр ініціатив Львівщини»), Тетяна Яцків (ГО «Центр громадської адвокатури»). Учасники отримають сертифікати.

Захід проводиться у рамках проекту «Публічні бюджети від А до Я: Інформування, активізація та залучення громадянського суспільства», що реалізується Фондом Східна Європа та Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ за фінансової підтримки Європейського Союзу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних