Гримайлівська громада
Тернопільська область, Чортківський район

Про заходи, що здійснюються виконавчими органами Гримайлівської селищної ради з недопущення поширення випадків коронавірусної інфекції

Дата: 17.03.2020 16:56
Кількість переглядів: 956

                                                                                         

 

УКРАЇНА

МІСЦЕВЕ САМОВРЯДУВАННЯ

ГРИМАЙЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

 ГУСЯТИНСЬКОГО РАЙОНУ    ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ   ОБЛАСТІ

48210 селище Гримайлів вул. І.Мазепи №8 Гусятинського району Тернопільської області тел.(fax) (03557) 3-13-42

==================================================================================

 

 

 

17  березня 2020 року                                                     селище Гримайлів

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ  №_25__

 

Про  заходи,  що здійснюються  виконавчими  органами 
Гримайлівської селищної ради, з недопущення поширення
випадків  коронавірусної   інфекції 

З метою проведення профілактичних заходів з недопущення поширення випадків нової коронавірусної інфекції при здійсненні виконавчими органами Гримайлівської селищної  ради своїх повноважень, наданні послуг (адміністративних, соціальних та інших), прийомі громадян, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19»,  відповідно до ст. 30 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» :

        1.На час дії на усій території України карантину, запровадити у виконавчих органах Гримайлівської селищної ради такі заходи:
  1.1. Скасувати проведення особистих прийомів громадян посадовими особами Гримайлівської селищної  ради та її виконавчих органів з урахуванням строку карантину;
 1.2.Обмежити відвідування адміністративних будівель, перевівши звернення громадян в дистанційний режим  - оформляти звернення письмово та направляти поштою – 48210, Тернопільська обл, Гусятинський район, смт. Гримайлів, вул. Мазепи, 8 або електронною поштою –
04396408@mail.gov.ua,  за консультаціями звертатись в телефонному режимі (відповідне оголошення розмістити при вході в будівлю, на дошці оголошень та  на веб-порталі селищної ради).
 1.3.Утриматись від проведення нарад, засідань дорадчих, консультативних органів, утворених при виконавчих органах ради, семінарів, конференцій та інших заходів. Допускається проведення заходів (засідань, нарад, комісій, тощо), які прямо передбачені законом, із залученням мінімально можливої кількості осіб.

       2. На час дії на усій території України карантину керівникам виконавчих органів та установ Гримайлівської селищної  ради:

  2.1. Здійснювати заходи, передбачені протоколами місцевої та регіональної комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій;

  2.2. Проводити роз’яснювальну роботу серед працівників щодо обов’язкового звернення до лікувальних закладів з ознаками гострого респіраторно-вірусного захворювання, не приховування інформації про перебування за кордоном;

 

 

  2.3. Забезпечити недопущення до роботи працівників з ознаками інфекційного захворювання;

  2.4. Надавати перевагу здійснення електронного документообігу, а спілкування -  телефонним або електронним способами;

  2.5. Дотримуватись рекомендації МОЗ щодо проведення профілактичних заходів з недопущення поширення випадків COVID-19 на підприємствах та в установах щодо організації посиленого дезінфекційного режиму, зокрема шляхом забезпечення наявності одноразових серветок та/або серветок зі спиртовмісним антисептиком в місцях спільного користування, для самостійного витирання поверхонь працівниками перед використанням або кількістю антисептичних засобів, диспансерами, дозаторами для дотримання заходів гігієни рук, здійснити закупівлю цих засобів;

  2.6.Здійснювати провітрювання приміщень кожні 2-3 години.

       3. З 18 березня 2020 року тимчасово зупинити роботу об’єктів загального користування незалежно від форми власності та підпорядкування, розташованих у Гримайлівській  ОТГ - бібліотек, клубів, майданчиків, у тому числі спортивних, стадіонів, закладів громадського харчування,  барів, кафе, дискотек, пабів, інших закладів та установ (на розсуд та під особисту відповідальність керівника), усіх магазинів, крім продуктових, продовольчих,  аптек та АЗС до особливого розпорядження в.о.селищного  голови та скасування обмежувальних заходів.

      4.Перевізникам при виїзді на маршрут проводити дезінфекцію транспортних засобів та протягом дня протирати деззасобом дверні ручки та стійки.

      5.Керівникам суб’єктів господарювання усіх форм власності необхідно забезпечити наявність засобів гігієни в установах та громадських місцях та контролю за виконаними заходами.

      6. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

 

 

 

 

В.о. селищного голови:                                                       Андрій МАМЧУР

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних