A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гримайлівська громада
Тернопільська область, Чортківський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЄКТУ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТА

Дата: 13.05.2021 16:06
Кількість переглядів: 432

ПОВІДОМЛЕННЯ

 

     ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЄКТУ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТА

 

проєкту рішення Гримайлівської селищної ради «Про встановлення  ставок  податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території  Гримайлівської селищної ради на 2022 рік».

 

Проєкт регуляторного акта - рішення Гримайлівської селищної ради «Про встановлення  ставок  податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Гримайлівської селищної  ради на 2022 рік».

Розробник проєкту є  фінансовий відділ   Гримайлівської селищної  ради.

Мета проєкту - встановлення на території  Гримайлівської селищної ради місцевих податків і зборів у відповідності з останньою редакцією Податкового кодексу України та з урахуванням вимог Закону України «Про засади державної  регуляторної політики у сфері господарської діяльності від 11. 09. 2003 р. №1160-IV.

Термін прийняття зауважень і пропозицій до проєкту  даного рішення становить 30 календарних днів з дати оприлюднення на офіційному веб-сайті селищної ради -   https://grymaylivska-gromada.gov.ua .

 

Пропозиції та зауваження приймаються розробником проєкту в письмовій формі за поштовою адресою: 48210, вул. Мазепи,8, смт.Гримайлів на електронну адресу:    04396408@mail.gov.ua  від фізичних осіб за особистим підписом; від юридичних осіб – на фірмових бланках, ( при наявності печатки) завірені печаткою.

                                  Телефон для довідок:   035-57-3-13-42

Проєкт рішення "Про   встановлення   ставок  податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Гримайлівської селищної ради на 2022 рік"

 

АНАЛІЗ  РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ проекту рішення Гримайлівської селищної ради Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Гримайлівської селищної  ради на 2022 рік»

 

Експертний висновок постійно діючої депутатської комісії селищної  ради з  питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва до проекту рішення Гримайлівської селищної  ради "Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки  на території  Гримайлівської селищної ради на 2022 рік" та аналізу його регуляторного впливу

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.