A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гримайлівська громада
Тернопільська область, Чортківський район

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дата: 01.06.2023 05:00
Кількість переглядів: 111

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це прекрасне свято радості та одвічної надії, адже в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Саме від нашої уваги, любові, виховання залежить доля наших дітей. І якщо ми будемо ростити їх у добрі, змалечку оточимо любов’ю та милосердям, вони змінять наше життя на краще!

Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості постійно дбати про їхні здібності та всебічний розвиток інтересів, забезпечити їм належний рівень виховання і дотримання прав дитинства.

День захисту дітей — це не просто веселе свято для самих діток, а й нагадування дорослим про необхідність захищати права дітей, робити все для того, щоб вони росли здоровими, вчилися і займалися улюбленими справами. Майбутнє дітей залежить від нас. Наше майбутнє залежить від них. Тому турбота про дітей має стати одним із найголовніших наших обов’язків. Спільними зусиллями родини, держави та суспільства маємо зробити дитинство дітлахів безпечним і щасливим.

Цього року для багатьох українських дітей День захисту дітей не стане святом. На жаль, вони про війни і агресію вимушені дізнатись не лише з книг. В країні війна та небезпека, від яких потерпає весь український народ, а діти - найбільше. У них відняли дитинство, а у декого здоров’я та життя.

Вітаємо наших любих діточок та всіх, хто присвячує своє життя дітям, хто створює умови для їх повноцінного розвитку і сприяє розвитку країни на благо дітей! Нехай вони якомога довше залишаються дітьми: безтурботними, веселими, радісними. Хай кожна дитина буде здоровою і оточеною турботою батьків. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день – добрим і цікавим, нехай життя буде сповнене приємними враженнями й відкриттями! Нехай Бог оберігає сім’ї, родини, дарує добробут та благополуччя, а в домі завжди панують мир і затишок!

З повагою,
селищний голова Микола СІДЛЯР

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних