A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гримайлівська громада
Тернопільська область, Чортківський район

ПРО ПІДВИЩЕННЯ ТАРИФІВ НА ВОДОПОСТАЧАННЯ

Дата: 11.08.2023 10:20
Кількість переглядів: 248

На виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 року № 130 «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності» виконавчий комітет Гримайлівської селищної ради доводить до відома споживачів про намір здійснити орієнтовно з 01.10. 2023 році зміну тарифів на централізоване водопостачання в смт. Гримайлів КП «Комунальник» Гримайлівської селищної ради.

На підприємстві КП «Комунальник» Гримайлівської селищної ради на даний час діють такі тарифи по централізованому водопостачанню:
Для населення - 16,90 грн. / куб.м.
Бюджетні організації - 18,20 грн. / куб.м.
Інші споживачі - 18,20 грн. / куб.м.

КП «Комунальник» Гримайлівської  селищної ради звернулось до виконавчого комітету Гримайлівської селищної ради із заявою та розрахунковими матеріалами для встановлення тарифів з централізованого водопостачання.

Планові тарифи водопостачання:
Для населення - 28,50 грн / куб.м.
Бюджетних організацій – 28,50 грн / куб.м.
Інші споживачів - 28,50 грн / куб.м.

Обґрунтування причин зміни тарифу:

На даний момент для абонентів підприємства діють тарифи на послуги з централізованого водопостачання, які встановлені відповідно до рішення сесії Гримайлівської селищної ради № 553 від 13.05.2019 року.

Водночас планові витрати, які затверджені в діючих тарифах на послуги з централізованого водопостачання не покривають всіх витрат фінансово-господарської діяльності, що обумовлюють збиткову діяльність КП «Комунальник» Гримайлівської селищної ради.

Фінансовий стан підприємства ставить під загрозу належне виконання підприємством функцій виробника житлово-комунальної послуги та стабільне забезпечення територіальної громади смт. Гримайлів послугами централізованого водопостачання.

Підвищенню тарифів на послуги з централізованого водопостачання сприяє зміна витрат на оплату праці (через збільшення розміру мінімальної заробітної плати), вартості електроенергії, паливо-мастильних матеріалів, зростання ставок податків та інших факторів.

Установлення економічно обґрунтованих тарифів на послуги централізованого водопостачання, та затвердження їх на рівні економічно обґрунтованих є необхідною умовою для уникнення збиткової діяльності підприємства та надання послуг централізованого водопостачання належного рівня.

З пропозиціями та зауваженнями відносно змін до тарифу звертатися письмово до КП «Комунальник» Гримайлівської селищної ради за адресою: смт. Гримайлів, вул.Мазепи, 8, тел. 0961108885 протягом 14 днів з дня публікації інформації.

Проведення громадських слухань щодо обговорення підвищення тарифів на централізоване водопостачання відбудеться 03 вересня 2023 року о 14.00 годині в приміщенні Гримайлівського будинку культури за адресою: Тернопільська область, Чортківський район, смт. Гримайлів, пл. Пулюя, 1.

Виконавчий комітет Гримайлівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Додавання бюджетного проекту

Увага! Переверте правильність заповнення форми подачі бюджетного проекту. Редагування даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту

Додати фото в бюджетний проект

Видалити зображення

Продовжити?

Ні, не видаляти

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних