Гримайлівська громада
Тернопільська область, Чортківський район

Новини

Дата: від до Скинути

Подяка за допомогу!

Подяка за допомогу!

Щира подяка за допомогу! Висловлюємо велику вдячність усім, хто долучився  до надання благодійної та гуманітарної допомоги для потреб Збройних Сил України! Хай Господь вам сторицею віддячить за ваше розуміння, добро, підтримку. Ми віримо в українську армію! Спільно молимось за наших захисників!

11:39 03.03.2022

У ГРИМАЙЛІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ЗАПРОВАДИЛИ ПОСЛУГУ ПАТРОНАТУ

У ГРИМАЙЛІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ЗАПРОВАДИЛИ ПОСЛУГУ ПАТРОНАТУ

18 лютого 2022 року відбулося підписання договору про умови запровадження та функціонування послуги патронату над дитиною, який був укладений Гримайлівською селищною радою в особі селищного голови Миколи Сідляра з патронатним вихователем Світояром Вахніним та його помічником Тетяною Вахніною.

09:54 21.02.2022

ДЕНЬ ЄДНАННЯ

ДЕНЬ ЄДНАННЯ

Зовнішні та внутрішні виклики, що постали сьогодні перед Україною, вимагають від кожного громадянина відповідальності, впевненості та конкретних дій, а особливо, коли з'явилася інформація про те, що саме 16 лютого Росія може здійснити повномасштабне вторгнення в Україну.

15:16 16.02.2022

ЕЛЕКТРОННИЙ КАБІНЕТ ОСОБИ З ІНВАЛІДНІСТЮ

ЕЛЕКТРОННИЙ КАБІНЕТ ОСОБИ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Тернопільське обласне відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю інформує щодо можливості оперативного подання пакету документів для забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації через електронний кабінет особи з інвалідністю.

13:20 31.01.2022

АРЕШТ ЗАРПЛАТНОГО РАХУНКУ ЧЕРЕЗ БОРГИ

АРЕШТ ЗАРПЛАТНОГО РАХУНКУ ЧЕРЕЗ БОРГИ

До Чортківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги надійшло звернення громадянина, в якого з зарплатної банківської картки стягнено кошти в рахунок несплаченого боргу. Чоловік  має заборгованість за кредитом, який він брав в фінансовій установі. Він погоджується, що кредитний договір потрібно виконувати, але його цікавить, чизаконно стягувати кошти із заробітної плати без попередження?

23:05 26.01.2022

ЩОДО ДЕКЛАРУВАННЯ КОШТІВ ОТРИМАНИХ В РАМКАХ ПРОГРАМИ “єПідтримка”

ЩОДО ДЕКЛАРУВАННЯ КОШТІВ ОТРИМАНИХ В РАМКАХ ПРОГРАМИ “єПідтримка”

Національне агентство з питань запобігання корупції підготувало Роз’яснення від 29.12.2021 №11 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунку) (далі - Роз’яснення).

15:58 11.01.2022

ПІДСТАВИ ДЛЯ ЗНИЖЕННЯ ПЕНСІЙНОГО ВІКУ

ПІДСТАВИ ДЛЯ ЗНИЖЕННЯ ПЕНСІЙНОГО ВІКУ

З 1 квітня 2021 року в Україні для жінок і чоловіків зрівнявся вік, який дає право вийти на пенсію на загальних підставах у 60 років (відповідно до умов призначення пенсії за віком, визначених в статті 26 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» № 1058 від 09.07.2003 (далі – Закон 1058).

15:33 11.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Додавання бюджетного проекту

Увага! Переверте правильність заповнення форми подачі бюджетного проекту. Редагування даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту

Додати фото в бюджетний проект

Видалити зображення

Продовжити?

Ні, не видаляти

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних