A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гримайлівська громада
Тернопільська область, Чортківський район

Новини

Дата: від до Скинути

ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

21 листопада вся країна відзначає День Гідності та Свободи. Свято встановлено на честь двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії - Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

00:00 21.11.2021

ПРО ДОБРОВІЛЬНУ УЧАСТЬ

ПРО ДОБРОВІЛЬНУ УЧАСТЬ

На сьогодні серед населення Тернопільщини є актуальним питання щодо недостатньої кількості набутого ним страхового стажу. Адже багато громадян досі працюють неофіційно та не укладають трудові договори із роботодавцями. Таким чином за них не сплачується єдиний соціальний внесок (далі — ЄСВ), і відповідно не зараховується необхідний страховий стаж для призначення пенсії у майбутньому. В такому випадку, з метою набуття необхідного стажу для отримання пенсійних виплат, громадяни можуть взяти добровільну участь у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування, уклавши відповідний договір, згідно із статтею 10 Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» від 08 липня 2010 року № 2464-VI (далі — Закон № 2464).

16:21 17.11.2021

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ І МОВИ

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ І МОВИ

Сьогодні, 9 листопада, ми, українці, відзначаємо День української писемності і мови. У цей день працівники відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради долучилися до написання ХХІ Всеукраїнського диктанту національної єдності.

18:34 09.11.2021

Е-ЛИСТОК НЕПРАЦЕЗДАТНОСТІ! ВІДПОВІДІ НА ЗАПИТАННЯ РОБОТОДАВЦІВ І ПРАЦІВНИКІВ!

Е-ЛИСТОК НЕПРАЦЕЗДАТНОСТІ! ВІДПОВІДІ НА ЗАПИТАННЯ РОБОТОДАВЦІВ І ПРАЦІВНИКІВ!

З першого жовтня цього року Україна повністю перейшла на електронні листки непрацездатності (лікарняні). Як усе нове, цей напрямок потребує уваги, додаткових роз’яснень та удосконалення. У зв’язку з цим Головне управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області відповідає на поширені запитання.

09:48 11.10.2021

ЩЕ РАЗ ПРО ПЕРЕРАХУНКИ ПЕНСІЙ З 01 ЖОВТНЯ 2021 РОКУ…

ЩЕ РАЗ ПРО ПЕРЕРАХУНКИ ПЕНСІЙ З 01 ЖОВТНЯ 2021 РОКУ…

Постановою Кабінету Міністрів України від 16 вересня 2020 року № 849 передбачено, що з 01 жовтня поточного року особам, яким виповнилося 75 років до досягнення 80-річного віку, у яких щомісячний розмір пенсійних виплат з урахуванням надбавок, підвищень, додаткових пенсій, цільової грошової допомоги, сум індексації, щомісячної компенсації у разі втрати годувальника внаслідок Чорнобильської катастрофи, інших доплат до пенсій, встановлених законодавством, не досягає розміру середньої заробітної плати (доходу) в Україні, з якої сплачено страхові внески та яка враховується для обчислення пенсії за 2020 рік ( тобто 10340,35 грн), щомісячну компенсаційну виплату в розмірі до 400 гривень у межах зазначеного розміру.

16:23 05.10.2021

ОСОБЛИВОСТІ ВИПЛАТИ ПЕНСІЇ ОСОБАМ, ЯКІ ПЕРЕБУВАЮТЬ НА ПОВНОМУ ДЕРЖАВНОМУ УТРИМАННІ

ОСОБЛИВОСТІ ВИПЛАТИ ПЕНСІЇ ОСОБАМ, ЯКІ ПЕРЕБУВАЮТЬ НА ПОВНОМУ ДЕРЖАВНОМУ УТРИМАННІ

Працівники Головного управління інформують, що виплату пенсії особам, які перебувають на повному державному утриманні врегульовано статтею 48 Закону України №1058 від 09 липня 2003 року «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування». Передбачено, що пенсіонеру, який перебуває на повному державному утриманні у відповідній установі (закладі), виплачується 25 відсотків призначеної пенсії. Іншу частину перераховують установі (закладу), в якій він перебуває на повному державному утриманні, за його особистою заявою. Зазначені кошти зараховують на їх банківські рахунки і спрямовують виключно на поліпшення умов для проживання в них пенсіонерів.

09:25 22.09.2021

ПЕНСІЇ ДЛЯ ЗАРОБІТЧАН

ПЕНСІЇ ДЛЯ ЗАРОБІТЧАН

Працівники Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області постійно надають роз’яснення через засоби масової інформації. Цього разу в прямому ефірі місцевого УХ-радіо на хвилі 101,1 мала можливість інформувати про особливості призначення та отримання пенсій особами які працюють за кордоном, начальник відділу методології та організації роботи із застосування пенсійного законодавства управління пенсійного забезпечення — Ольга Мандзюк. 

09:20 22.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних