A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гримайлівська громада
Тернопільська область, Чортківський район

Новини

Дата: від до Скинути

КОНСУЛЬТУЄ СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ

Чи може роботодавець отримати компенсацію витрат на оплату праці за працевлаштування переселенця, який набув статусу ВПО після прийняття його на роботу?

12:15 21.06.2023

ВІЙСЬКОВА СЛУЖБА ЗА КОНТРАКТОМ

Стати на захист України можуть не лише військовозобов'язані, які підлягають мобілізації, а й громадяни, які укладають контракт про проходження військової служби.

16:28 08.06.2023

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це прекрасне свято радості та одвічної надії, адже в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Саме від нашої уваги, любові, виховання залежить доля наших дітей. І якщо ми будемо ростити їх у добрі, змалечку оточимо любов’ю та милосердям, вони змінять наше життя на краще!

05:00 01.06.2023

ПРАВО НА ПРИЗНАЧЕННЯ ПЕНСІЇ

Страховий стаж – період (строк), протягом якого особа підлягала державному соціальному страхуванню, якою або за яку сплачувався збір на обов'язкове державне пенсійне страхування згідно із законодавством, що діяло раніше, та/або підлягає загальнообов'язковому державному пенсійному страхуванню згідно із Законом України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» і за який сплачено страхові внески.

10:25 15.05.2023

ДОБРОВІЛЬНА УЧАСТЬ У ЗАГАЛЬНООБОВ’ЯЗКОВОМУ ПЕНСІЙНОМУ СТРАХУВАННІ

Наприкінці минулого року в Україні ухвалено закон, який спрощує механізм добровільної участі громадян у загальнообов’язковому державному пенсійному страхуванні: без паперової тяганини, без відвідування державних установ.

14:09 11.05.2023

СУБСИДІЯ НА НЕОПАЛЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН

З 1 травня по 30 вересня будуть розраховані субсидії на неопалювальний період. Житлові субсидії та пільги на неопалювальний сезон із травня перепризначають для переважної більшості отримувачів, які мали житлову субсидію в опалювальному періоді, автоматично, на підставі наявної у Пенсійному фонді України інформації, за умови, що не змінилися дані про їхній майновий стан чи склад родини. Якщо ж такі зміни відбулися, отримувачі субсидії повинні надати про це інформацію до органу Пенсійного фонду впродовж 30 днів.

14:05 10.05.2023

ДО УВАГИ АГРАРІЇВ ТА ПАСІЧНИКІВ

Щороку, на території області в період масових обробок полів засобами захисту рослин реєструються випадки загибелі бджіл від отрутохімікатами. 

16:13 09.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.