A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гримайлівська громада
Тернопільська область, Чортківський район

Новини

Дата: від до Скинути

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ІНФОРМУЄ!

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ІНФОРМУЄ!

06 листопада 2022 року набув чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо захисту соціальних, трудових та інших прав фізичних осіб, у тому числі під час воєнного стану, та спрощення обліку робочих місць для осіб з інвалідністю» від 18 жовтня 2022 року № 2682-ХІ, який уніс зміни до законодавчих актів щодо працевлаштування осіб з інвалідністю та формування інформації в Реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування.

12:56 03.03.2023

ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

28 лютого 2023 року в приміщенні Гримайлівського будинку культури проведено громадські слухання, щодо обговорення проекту Статуту Гримайлівської селищної територіальної громади. Участь у обговоренні взяли 34 чол.

15:49 28.02.2023

ОГОЛОШЕНО ВІДБІР НА ПРОЄКТ "ПРОФЕСІЙНИЙ РОЗВИТОК ВЕТЕРАНІВ ДЛЯ РОБОТИ НА ПОСАДАХ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ТА СЛУЖБИ В ОМС"

ОГОЛОШЕНО ВІДБІР НА ПРОЄКТ "ПРОФЕСІЙНИЙ РОЗВИТОК ВЕТЕРАНІВ ДЛЯ РОБОТИ НА ПОСАДАХ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ТА СЛУЖБИ В ОМС"

Відкрито реєстрацію для участі у безкоштовній сертифікатній програмі навчання ветеранів та ветеранок, як планують реалізувати себе на посадах державної служби та служби в органах місцевого самоврядування.

10:34 24.02.2023

ПРИЗНАЧЕННЯ ПЕНСІЇ ДЛЯ СІМЕЙ ЗАГИБЛИХ (ПОМЕРЛИХ) ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ

ПРИЗНАЧЕННЯ ПЕНСІЇ ДЛЯ СІМЕЙ ЗАГИБЛИХ (ПОМЕРЛИХ) ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ

Законом України від 24 березня 2022 року №2146-IX «Про внесення змін до Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб» змінено умови призначення пенсії в разі втрати годувальника. Зміни внесені до статей 30, 36, 37, та 41 Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб».

16:26 23.02.2023

ФАКТИЧНІ ВІДШКОДУВАННЯ ВИТРАТ НА ВИПЛАТУ ТА ДОСТАВКУ ПІЛЬГОВИХ ПЕНСІЙ

ФАКТИЧНІ ВІДШКОДУВАННЯ ВИТРАТ НА ВИПЛАТУ ТА ДОСТАВКУ ПІЛЬГОВИХ ПЕНСІЙ

Головне управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області повідомляє, що згідно з діючим законодавством, підприємства та організації вносять до Пенсійного фонду плату, що покриває фактичні витрати на виплату та доставку пенсій особам, які працювали або працюють на роботах з особливо шкідливими і особливо важкими умовами праці за списком № 1 та на інших роботах із шкідливими і важкими умовами праці за списком № 2 виробництв, робіт професій, посад і показників, затверджених Кабінетом Міністрів України, та за результатами атестації робочих місць, на посадах, що дають право на призначення пенсії за віком на пільгових умовах, або за вислугу років.

10:55 22.02.2023

ДОЛУЧАЙТЕСЯ ДО БРИГАД «ГВАРДІЯ НАСТУПУ»

ДОЛУЧАЙТЕСЯ ДО БРИГАД «ГВАРДІЯ НАСТУПУ»

На Тернопільщині стартував проєкт МВС України щодо формування професійних штурмових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. 

16:05 17.02.2023

ДОПЛАТА ДО МІНІМАЛЬНОГО СТРАХОВОГО ВНЕСКУ — ЗАПОРУКА ЗАРАХУВАННЯ СТРАХОВОГО СТАЖУ  В ПОВНОМУ ОБСЯЗІ

ДОПЛАТА ДО МІНІМАЛЬНОГО СТРАХОВОГО ВНЕСКУ — ЗАПОРУКА ЗАРАХУВАННЯ СТРАХОВОГО СТАЖУ В ПОВНОМУ ОБСЯЗІ

30 квітня 2022 року набрав чинності Закон України від 15 лютого 2022 року № 2040-IX «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення пенсійного законодавства», яким, зокрема, внесено зміни до статті 24 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» (далі — Закон) щодо розміру доплати до мінімального страхового внеску, яку необхідно здійснити для зарахування неповного місяця роботи як повний місяць, а саме — якщо сума сплачених за відповідний місяць страхових внесків з урахуванням сум страхових внесків, сплачених виходячи з мінімальної заробітної плати, є меншою, ніж мінімальний страховий внесок, цей період зараховується до страхового стажу як повний місяць за умови здійснення, відповідної доплати до суми страхових внесків з урахуванням сум страхових внесків, сплачених виходячи з мінімальної заробітної плати на дату здійснення доплати, таким чином, щоб загальна сума сплачених коштів за відповідний місяць була не меншою, ніж мінімальний страховий внесок. 

11:16 14.02.2023

СКІЛЬКИ ФІЗИЧНОЇ АКТИВНОСТІ ПОТРЕБУЮТЬ ДІТИ ЩОДНЯ

СКІЛЬКИ ФІЗИЧНОЇ АКТИВНОСТІ ПОТРЕБУЮТЬ ДІТИ ЩОДНЯ

Діти мають якомога частіше рухатися і перебувати на свіжому повітрі, - на цьому наголошують міжнародні експерти та лікарі. Також батькам потрібно мати на увазі, що сидячий спосіб життя значно шкідливіший для дітей, ніж для дорослих. Які ж рекомендації щодо фізичної активності дітей дає Всесвітня організація охорони здоров’я, що рекомендують з цього приводу лікарі-педіатри? Відповіді на ці запитання підготували фахівці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

11:11 14.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних